Wie wij zijn

wat is beweeg-wijzer?

Beweeg-Wijzer ontwikkelt en begeleidt de gaafste, sportieve routes door zowel de binnen- en buitenstad van Nijmegen. Lekker buiten sporten dus! Deze zijn gebaseerd op ervaring en wetenschappelijke inzichten. De routes zijn qua afstand kort en krachtig en nemen maar 60 minuten van je dag in beslag! We gebruiken letterlijk de stad Nijmegen als hulpmiddel om zo divers mogelijk te sporten. Omdat de route en de bewegingen altijd anders zijn blijft iedere buitensport les interessant en uitdagend, je weet immers niet welk avontuur je te wachten staat! Doordat we veelzijdig bewegen en niet eenzijdig bewegen zoals bootcamp of fitness zorgen we ervoor dat jouw lichaam zo lang en gezond mogelijk meegaat waardoor jij je hele leven lang kunt blijven bewegen.

We leggen de focus op kracht, conditie, balans en coördinatie. Ook gebruiken we speelse bewegingen zoals verplaatsen en lopen, springen en landen, klimmen en klauteren, stoeien (nog eventjes op afstand door corona) en hangen en slingeren. Dit doen wij natuurlijk allemaal lekker buiten in Nijmegen. Eigenlijk gaan we gewoon professioneel buitenspelen aangepast op individueel niveau waarbij plezier centraal staat! 

Gratis proefles bootcamp

”Beweeg-Wijzer staat voor twee dingen: We willen mensen begeleiden en bewust maken dat er altijd winst te behalen valt door verstandiger te bewegen. Veelzijdig en breed bewegen dus! Beweeg-Wijzer gaat ook over richting aangeven op de stadsroutes die we gebruiken als middel om een fijne en inspirerende beweegsessie met elkaar te houden.”

wie is kaz?

‘Als ik naar de toekomst kijk dan zie ik de mens weer doen waarvoor ze gemaakt zijn, bewegen!”

Mensen in beweging brengen op zowel fysiek als mentaal vlak, daar ligt mijn kracht! Aan de HAN heb ik de opleiding Sport- en bewegingseducatie afgerond omdat ik bewegen zie als HET middel om de maatschappij een stukje beter te maken. Tijdens mijn studie heb ik meer dan 1600 bootcamp trainingen in Nijmegen mogen geven. Ik gebruik deze ervaring tijdens het ontwikkelen van de leukste buitensport routes. 

Elke dag ervaar ik de positieve aspecten van bewegen. Ik heb energie, voel me fijn in mijn lichaam en ik kan mijn lichaam gebruiken om leuke dingen te doen in het leven. Deze relatie met bewegen gun ik iedereen. Het zou geweldig zijn als ieder mens de prachtige en unieke functies die het beweegapparaat heeft kan behouden of zelfs kan verbeteren. Ik zie het als mijn persoonlijke missie om de algemene relatie die mensen nu hebben met bewegen te veranderen op een positieve manier. 

Laten we weer lekker buiten sporten in Nijmegen!

sportschool Nijmegen
Marijn Langeslag Bootcamp Nijmegen

wie is Marijn?

”Een dag niet gespeeld, gesport en bewogen, is een gemiste dag!”

  1. Buiten bewegen in de breedste zin van het woord is een groot thema in mijn leven. Daarom heb ik de opleiding tot sportleider op het CIOS afgerond. Sinds 2019 ontwikkel en begeleid ik bootcamp trainingen in Nijmegen omdat er in de buitenlucht oneindig veel mogelijkheden tot bewegen zijn. 

Mijn doel met Beweeg-Wijzer is om mensen plezier (terug) te geven tijdens buitensport in Nijmegen. Met mijn enthousiasme, creativiteit en vermogen om aan te sluiten bij ieders individuele beweegmogelijkheden, wil ik uitdagende en inspirerende beweegsessies geven waar plezier voorop staat. Door met veel plezier buiten duurzaam te bewegen wordt iedere dag een feestje!

Laten we weer lekker buiten sporten in Nijmegen!

klik hier voor een proefweek!

wij liggen buiten klaar in de side-plankpositie, wees snel en stuur ons een berichtje!

informatie

Whatsapp/bel/contact ons

06 38379778

Email

info@beweeg-wijzer.nl