personal training

Bewegen en een goede gezondheid staan nauw verbonden met elkaar. Toch zie je dat mensen in deze maatschappij verschillende drempels kunnen ervaren om (weer) te gaan bewegen.

– Het kan zijn dat alleen al de gedachte aan bewegen voelt als een wandeling op een eindeloze berg en dat je denkt ‘was het maar een drempel’.

– Wellicht is 1-op-1 aandacht meer wat voor jou zodat je juist eventjes niet ‘aan’ hoeft te staan in een groep. Of omdat je een specifiek (sportief) doel wilt behalen.

– Ook kan het zo zijn dat je wilt herstellen van een (sport) blessure, of dat je juist aan geestelijke/mentale doelen wilt werken zonder te veel afleiding van een groep.

– Misschien wil je weer écht in je kracht gaan staan en de sleur doorbreken.

– Of wil je gewoon lekker uitgedaagd worden in een training waarin jij centraal staat?

DSC_3717

Wat je beweegreden ook is, personal training in de buitenlucht kan een bijzonder effectieve invalshoek zijn om je (weer) beweeglijk te krijgen. De werkmethode die we bij Beweeg-Wijzer hanteren is simpel maar efficiënt:

  1. We hebben echt oog voor jouw situatie, welke deze dan ook is. Hierop baseren we onze beweegsessie. Deze ontstaat in contact met jou. Wij werken niet met standaard formules/schema’s. Wij hechten veel waarde aan wie jij bent, waar je vandaan komt en vooral waar je naar toe wilt gaan!

  2. Geen enkele beweegsessie is hetzelfde, we bereiden altijd een op maat gemaakte sessie voor met veel differentiatie waardoor jij altijd in jouw flow blijft. Wij geloven dat plezier, nieuwsgierigheid en ontdekken drie belangrijke aspecten zijn om bewegen eigen te maken in jouw dagelijks leven

  3. We gebruiken wisselende terreinen/locaties bij jou in de buurt

  4. We interpreteren bewegen zo breed mogelijk waardoor alle functies van het lichaam geprikkeld worden 

  5. We gebruiken alleen materialen die de natuur/omgeving te bieden heeft

Wat ook goed is om te weten!

Wij kijken niet alleen naar het fysieke aspect van bewegen. Het mentale aspect is voor ons even belangrijk. Hoofd en lijf zijn niet los te koppelen van elkaar. Beide trainers hebben veel ervaring als het gaat om mensgericht coachen. We blijven onszelf dan ook ontwikkelen op zowel fysiek als mentaal vlak. Hierin onderscheid Beweeg-Wijzer zich dan ook ten aanzien van andere beweegaanbieders.

Als je merkt dat je na het lezen van bovenstaand stuk helemaal gemotiveerd bent, neem dan gerust contact op en plan je eerste vrijblijvende intake/proefles in.
Als je merkt dat de motivatie niet aanwezig is en de moed je in de schoenen zakt, mag je ook contact opnemen! Voel je welkom om in gesprek te gaan met ons tijdens een vrijblijvende intake. Dit kan zowel fysiek als telefonisch.

Wij staan klaar voor jou, beweeg en wees je welkom!

laat ons weten wanneer we je telefonisch kunnen bereiken.